Kratka predstavitev naše ponudbe izolacij in drugih izdelkov:

 

  • - Za streho (lahko tudi stene): SF19, SF40, SF60 – različne debeline za različno izolativnost. Izolacije hkrati delujejo tudi kot parna zapora in niso pohodne.
  • - Za tla: SFUF je talna izolacija, ki je debela samo 6 mm. Idealna je za vgradnjo pod estrihom v kombinaciji s talnim gretjem. SFUF ima tudi funkcijo parne  zapore in je pohodna.
  • - Paropropustna izolacija SF19 BB, idealna za uporabo pri novogradnjah ali obnovah. V roli je 15 m2, širina role je 1,5 m njena dolžina pa 10 m.
  • - SF BB je visokotehnološka paropropustna membrana, ki ima veliko prednosti pred tradicionalnimi parapropustnimi membranami. SuperFOIL SFBB je prepreka za pretok zraka, medtem pa omogoča, da vlaga brez težav prehaja iz stavbe in tako zmanjšuje nevarnost kondenzacije. SFBB je vodotesna (W1 - EN 1928 : 2000) in se lahko uporablja pri strehah in stenah. SFBB hkrati deluje tudi kot radiacijska zapora in kot taka prispeva tudi k povečanju toplotne učinkovitosti pri novogradnjah in obnovah stavb. Na voljo dve različni dimenziji: 25 m X 1,5 m (37,5 m2) in 50 m X 1,5 m (75 m2).
  • - SuperFOIL RadPak je refleksijska folija, ki prepreči izhajanje toplote skozi steno za radiatorji saj odbija toploto nazaj v prostor in s tem močno poveča izkoristek radiatorjev. RadPak lahko uporabite tudi kot zaščito vetrobranskih oken avtomobilov, zaščitite lahko zunanje hišice psov ali mačk itd.. Dimenzije: 0,5 m X 5 m.

  

 

  • Popolnoma naravna pluta dimenzij 30 cm X 30 cm in debeline 4 mm. Na voljo tudi samolepljiva pluta enakih dimenzij. Lahko se uporablja kot talna obloga, podloga, obloga sten, za oglasne deske, kot izolacija (0,040 W / mK), za zaščito raznim površin ...

          


  • - Izolacijski ovoj za cevi je fleksibilen izolacijski material pripravljen za uporabo v priročni dolžini in širini. Izdelan je iz izolacijske folije SuperFOIL SFBA 2/2, ki je sestavljena iz 2 slojev alu folije, ki je vezana na 2 notranjih plasti iz zračnih mehurčkov in je idealen za ovijanje okoli cevi in drugih predmetov. Če želimo doseči še večji izolacijski učinek preprosto dodamo več plasti saj vsaka plast podvoji učinek izolacije. Dimenzije 7,5 m in 8 cm širine.

       


  • - Rekuperatorji zraka, dandanes  je vse več stavb dobro izoliranih in glede na to, da vse stavbe potrebujejo dotok svežega zraka, je postala potreba po ventilacijskih sistemih očitna. Res je, da lahko prostore prezračimo z odpiranjem oken, vendar s tem v prostoru izgubimo toploto in vlago pozimi oz. ju povečamo v poletnih mesecih – oboje je nezaželeno za energijsko učinkovitost stavbe. Rekuperacijski sistemi v stavbo dovajajo svež zrak ob hkratni učinkoviti rabi energije.